David

QA Manager

David

QA Manager

David

Hi there 👋 How can I help you?

14:3

David

QA Manager

14:3

Hi there 👋 How can I help you?

Szinte az egész világon elérhető a LinkedIn szolgáltatása, amit pont azért hoztak létre, hogy a B2B kapcsolatfelvétel működjön. Itt pont az a cél, hogy az üzleti ismerőseid találd meg egy helyen, illetve új kapcsolatokat építs ki.

Érj el havi 1.500 CEO-t / döntéshozót közvetlenül, és biztosítsd a leadek folyamatos áramlását

LinkedIn tűpontos célzást biztosít már az alap szolgáltatásban is, viszont mi a szolgáltatásunk mellett a Sales Navigatort is adjuk, mely a Premium előfizetése, így még magasabb szinten tudjuk biztosítani a célcsoportot.

B2B LEADEK

Leadgenerátor - Van ügyfeled! B2B leadeket szállítunk, oly módon, hogy közvetlen elérjük a döntéshozókat, cégvezetőket, és bemutatjuk a szolgáltatásod / terméked. LinkedIn pont azért jött létre, hogy az üzleti életben kapcsolatot tudj építeni, használd ki ezt a lehetőséget, keress fel más vezetőket, és ajánld neki vállalkozásod. Már az első hónapban elérheted a növekedést. Küldj ki akár 1.500 üzenetet egy hónapban, így egy évben akár 18.000 CEO-t is fel tudsz keresni.

FOLYAMATUNK

PROFIL LÉTREHOZÁSA / KIALAKÍTÁSA

Rendszerünk magán profilokon keresztül működik, így elengedhetetlen, hogy a Te vagy kollégád profilja azt a színvonalat mutassa, melyet képviseltek.

KIALAKÍTJUK A CÉLCSOPORTOT

közösségi médium(ok) lehetősége(i) alapján összeállítunk egy anyagot, melyben a leírások mellett linkeket fogsz találni. Ezekre a linkekre kattintva transzparensen fogod látni kik lesznek felkeresve. 

MEGÍRJUK / ÁTNÉZZÜK A SZÖVEGET

A szövegeket tőled várjuk, hisz Te tudod a legjobban bemutatni a tevékenységed, de ha kérted, hogy segítsünk, akkor mi küldjük az első kört.

ÜZENSZ, JELÖLSZ, ELŐTÉRBE KERÜLSZ

Elkezdjük a munkát és rendszerünk maximális kapacitással keresi fel a kikutatott személyeket, jelöléseket küld, és minden egyéb a közösségi médium által engedett módon próbál téged előtérbe helyezni.

KÖZÖSSÉGET ALAKÍTASZ

Már csak annyi a feladatod, hogy megtöltsd a profilokat élettel és tartalommal (legalább heti 3 alkalommal be kell lépj, ekkor válaszolnod kell az üzenetekre és posztonod kell). Ezt akár virtuális asszisztenseinknek is kiszervezheted.

Kinek javasoljuk

Ügynökségek

Amellett, hogy hirdetésekkel nehéz menni a LinkedInen, mert nem támogatja a magyar nyelvet, új lehetőséget tudsz bemutatni ügyfeleidnek. Így könnyebb lesz LookALike közösséget építeni.

KKV vezetők / Értékesítők

LinkedIn lesz az új hideghívásod, ahol közvetlen éred el a cégvezetőket, ahol csak azzal kell foglalkozz, akiket tényleg érdekel

HR-esek

LinkedInen keresztül közvetlen tudod felkeresni az új munkatársaid.

MEGRENDELÉS

Rendeld meg szolgáltatásunk vagy foglalj időpontot, ahol egyeztethetünk.

LinkedIn üzenetküldés csomagárai

Áraink 1 accountra vonatkoznak. Nettó árak. Céges oldallal nem működik.  Nem szükséges feliratkozni, egyszeri megrendelést jelent. 

ALAP

29.990

500 ÜZENET

CÉLCSOPORT KUTATÁS

MAGYARORSZÁG

1 NYELVEN

ISMERŐSÖK SZÁMÁNAK NÖVELÉSE

KÖZEPES

39.990

750 ÜZENET

CÉLCSOPORT KUTATÁS

EURÓPAI UNIÓ

2 NYELVEN

ISMERŐSÖK SZÁMÁNAK NÖVELÉSE

A/B TESZT

MAGAS

49.990

1.500 ÜZENET

CÉLCSOPORT KUTATÁS

EGÉSZ VILÁG

3 NYELVEN

ISMERŐSÖK SZÁMÁNAK NÖVELÉSE

A/B TESZT

FOLLOW UP

KIEGÉSZTÍŐ ÁRAK

LINKEDIN BEMUTATÁS

PROFIL

SZÖVEGÍRÁS

TARTALOM

TÁMOGATÁS

LinkedIn bemutatás

Nem érzed magad erősnek a LinkedInben? Szeretnél többet tudni róla? Személyesen bemutatjuk, hogy mire való, hogyan tudod kihozni belőle a maximumot. 

Kiegésztő termék

Ár

Alap bemutatás - 1 óra

29.990 Ft

Alap bemutatás és Sales Navigator Ha nem volt még 

49.990 Ft

Alap bemutatás és Sales Navigator Ha volt már 

79.990 Ft

Alap bemutatás, Sales Navigator és stratégia terv

149.990 Ft

MEGRENDELÉS

Amennyiben szeretnéd a szolgáltatásunkat igénybe venni, kattints az alábbi linkre

GYIK

"NEM ISMEREM TÚL JÓL A LINKEDINT ÉS EGYÉB KÖZÖSSÉGI FELÜLETEKET, TUDTOK BENNE SEGÍTENI?"
Arrow icon

Természetesen, szívesen tartunk oktatásokat, hogyan is néz ki, mire jó, és hogy érdemes használni. Írj nekünk üzenetet és megbeszéljük, hogy mikor tudjuk vállalni, illetve, hogy mi az anyagi vonzata.

"PONTOSAN MIT IS CSINÁLTOK?"
Arrow icon

Belépünk a magán profilba, és egy előre meghatározott üzenetet küldünk ki egy előre meghatározott célcsoport számára.

"BIZTONSÁGOS?"
Arrow icon

Az, de kockázat mindig van, még nem volt rá példa, de akár törölhetik is a profilod, de mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy ez ne történjen meg. Adataid pedig a GDPR-nak megfelelően vannak teljesen védve.

"HASZNÁLHATOM AZ ACCOUNTOKAT?"
Arrow icon

Persze, sőt, kell is használd. Akkor tud jól működni, ha heti legalább 3 alkalommal belépsz és válaszolsz az üzenetekre, illetve posztot is kihelyezel.

"MI A GARANCIA?"
Arrow icon

Értékesítésre garanciát nem tudunk vállalni, csak arra, hogy kimennek az üzenetek. De Te is kellesz a sikerhez. Elengedhetetlen, hogy belépj és válaszolj, illetve posztolj is.

"MINDEN ÜZENETET LÁTOK?"
Arrow icon

Nem, csak amire valamilyen reakció érkezik, az kerül a Messages közé. A többi üzenet máshol található, de nem lehet végtelenségig tartani ahhoz, hogy rendben működjön a rendszerünk, muszáj 7 nap után azon üzeneteket, melyre nem érkezik reakció visszavonjuk, így később újra fel tudjuk keresni az illetőt.

"ÚJ ACCOUNTTAL LEHET VALAMI GOND?"
Arrow icon

Alapvetően 4 hónapnál idősebb accountokkal tudod használni a rendszert.

"KELL A LINKEDIN PREMIUM?"
Arrow icon

Igen, de azt mi biztosítjuk a folyamat alatt.

"JUTALÉKOT TUDOK ADNI, ÉRDEKEL?"
Arrow icon

Egyáltalán nem zárkózunk el előle, SŐT! De az alábbi kérdéseket kell a 0. lépésnek megválaszold: - Mi a garancia arra, hogy fogsz tartalmat generálni (posztolni) és válaszolni az üzenetekre? - Milyen retargeting módszert alkalmazol? - Hogyan garantálod, hogy a retargeting során is járjon a jutalék? - Mekkora jutalékot szánsz nekünk? - Miért éri meg jobban jutalékot adni, mint kifizetni 29.990 Ft-t havonta? - A különböző EU-s jogszabályokat, amelyeket be kell tartani a jutalék rendszer miatt, hogyan fogod megoldani? Tudod mik ezek? 

"MEGLÉVŐ ACCOUNTOMMAL IS MŰKÖDIK?"
Arrow icon

Persze, sőt még jobb is, hisz van előélete, de azért mi azt javasoljuk hozz létre újat, így nem keveredik a privát és az üzleti, illetve az újért nem kár.

"CÉLCSOPORT ÉS SZÖVEG HONNAN LESZ?"
Arrow icon

Célcsoportot mi adjuk, szöveget Te biztosítod, de ha kéred, akkor mi is megírhatjuk felár ellenében. Ekkor a tapasztalataink alapján elkészült szövegeket fogsz kapni.

"BÁRMIKOR BELÉPHETEK?"
Arrow icon

Igen.

"MEG KELL KÜLDJEM A BELÉPÉSI ADATAIMAT?"
Arrow icon

Ha a saját profiloddal szeretnél dolgozni, akkor igen. Ehhez egy biztonságos titkosított rendszert használunk a www.onetimesecret.com-t Fontos: emailben sose küld el közvetlen senkinek jelszavad! LinkedInen van lehetőséged második email cím hozzáadásához.

"KAPOK TELJESÍTÉS IGAZOLÁST?"
Arrow icon

Maga a rendszer működése a teljesítés igazolás, külön nem küldünk excelt vagy egyebet, úgyis látni fogod, hogy ment ki üzenet. Amennyiben szükséges számodra mindenképp adunk.

"LÉTREHOZHATOM ÉN IS AZ ACCOUNTOM?"
Arrow icon

Természetesen, ennek nincs akadálya, de tudnod kell, hogy itt is, mint mindenhol különböző biztonsági szintek vannak, ha nem megfelelően hozod létre, valószínűleg le fogja gyorsan tiltani az accountot, vagy kérni fogja a személyes hitelesítést. Ezzel számolnod kell!

További kérdésed van

Vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk minden kérdésre 24 órán belül válaszolni.

Küldéssel elfogadod az AT-t